Administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening is bij Team Hulshof op te splitsen in financiële administratie en loonadministratie.

Financiële administratie

De financiële administratie vormt het fundament van iedere onderneming. Als de administratie op orde is en tijdig wordt verwerkt dan geeft het de juiste informatie. Informatie waarmee je kunt sturen. Of je nu zelf de administratie gaat voeren of dit aan ons uitbesteed, wij zullen altijd de tijdige verwerking in de gaten houden.

Door te werken met een facturenportal kun je als klant je factuur meteen aanbieden aan de boekhouding. Laat je de verwerking door ons doen, dan gaat hier nog een accorderingsronde aan vooraf, zodat je er zeker van bent dat de juiste informatie in de boekhouding wordt verwerkt.

Wij werken standaard met een aantal boekhoudpakketten, zoals Afas Profit, Snelstart en Twinfield. Maar we kunnen ook prima overweg met andere software, als deze er maar aan bijdraagt om de gegevens efficiënt te kunnen verwerken, zodat we geen onnodige tijd verbruiken De kosten houden we immers graag in de hand. Het automatisch inlezen van bankafschriften is inmiddels een gegeven en voorkomt onnodig invoerwerk.

Een facturenportal voorkomt daarnaast ook piekbelasting in de aanvoer van gegevens. Een handige app zorgt ervoor dat we ook nota’s die je bijvoorbeeld onderweg ontvangt (zoals een tankbon) direct kunt opslaan. Dit voorkomt dat je ze kwijtraakt of vergeet in te voeren. Wij werken standaard met de facturenportals van Basecone en Trifact365.

En boek je nu bijvoorbeeld niet zelf, maar wil je wel graag toegang tot jouw administratie? Of je wilt alleen de facturatie zelf doen? Dit is allemaal te regelen met de software die we gebruiken.

Is de administratie bij? Dan genereren en controleren wij zeer snel de aangifte omzetbelasting, waarna we deze elektronisch verzenden. Het periodiek informeren over de cijfers zien wij als een plicht en geeft een mooi aanknopingspunt om contact met elkaar te hebben.

Loonadministratie

“Ik wens jou veel personeel toe” is een uitspraak die zijn oorsprong vindt in de Joodse en Arabische samenleving. Het zou zoiets betekenen als iemand veel zorgen en ellende toewensen.

Of deze uitspraak nu terecht is of niet, ook hier geldt dat een goede loonadministratie een heleboel ellende voorkomt. Werknemers dienen tijdig hun loonstrookje en betaling te ontvangen, je moet tijdig aangifte loonheffingen doen, pensioeninstanties moeten worden geïnformeerd over wijzigingen, CAO wijzigingen (indien van toepassing) moeten worden doorgevoerd, kortom een heleboel zaken die voor jou als ondernemer vaak te complex of te tijdrovend zijn om dit zelf allemaal te doen.

Team Hulshof verzorgt de loonadministratie voor jouw werknemers graag. Wij informeren de betreffende instanties tijdig. En ook hier geldt weer dat het verzorgen van de loonadministratie teamwork is. Wij maken afspraken over het tijdstip van aanlevering van mutaties en de wijze waarop.

Daarnaast werken wij ook nauw samen met HRM-adviseurs, die je kunnen ondersteunen bij het opstellen van arbeidscontracten, secundaire arbeidsvoorwaarden, het voeren van functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding, etc.

 


Reviews

Team
Hulshof
B.V.

Google Reviews
4.5